”Ett naturligt resultat som samtidigt speglade helt mina önskemål/Andreas”

Personalen

 


Dr. Demir Ilter

Grundare av Ilter Clinic och operationsläkare

Dr. Ilter har 25 år kirurgisk erfarenhet och har varit aktiv inom hårtransplantation sedan 2002. Sedan dess har han vidareutvecklat FUE metoden för att kunna ge sina patienter bästa möjliga resultat och behandling. Dr. Ilter är grundaren av FUE IM. Han deltar regelbundet i internationella seminarier och konferenser. Han har ansvarat för kurser, föreläst samt deltagit i diskussioner på ett flertal internationella hårtransplantationskonferenser.
Läs mer om Dr. Ilter Demir

Birgitta

Verksamhetschef & Konsultationsansvarig

Är utbildad USK samt har varit verksam 8 år på Infektionskliniken på Danderyds sjukhus. Har läst på IHM och arbetat med försäljning och organisationsutveckling i olika branscher på olika befattningar. Flera kurser och utbildningar inom kundvård & service, sälj,ekonomi samt organisationsutveckling. Senaste 9 åren arbetat som Vd och grundare till 2 bolag. Är gammal elitgymnast som brinner för truppgymnastik, inredning och trädgårdsskötsel. Umgås helst med sina barn och vänner på fritiden

Lydia

Operationsansvarig

Lydia är operationsansvarig på Ilter Clinic och utbildad USK. Hon har stor erfarenhet inom vården under flertalet år. Lydia är specialutbildad inom bemötande, människosyn, kommunikation samt autonomi.
Hon har även bakgrund som utbildad konditor, har passion för bakning samt ett stort intresse för hästar och har spenderat många timmar i stallet.
På fritiden umgås Lydia helst med familj och vänner, har mysiga hemmakvällar och såklart att baka!

Yelena

Undersköterska på operation

Yelena har arbetat i hårtransplantations branschen sedan 2002 och har mycket stor kunskap och erfarenhet.  Yelena var med från starten på Ilter Clinic och kommer ursprungligen från Moskva, där hon tidigare arbetade med tv och filmproduktion. Hon flyttade till Sverige 1996 och har även arbetat med hårtransplantationer i Belgien. På fritiden tycker hon om att promenera och att träna aerobics samt ett stort intresse för matlagning, färg och form.

Josefin

Marknadsföring och ekonomi

Hon har sedan 2011 drivit eget företag, vilket är det hon engagerar sig i utanför arbetet. Har även gått kurser i ekonomi och juridik samt arbetat mycket med människor, organisation och ledarskap .Josefin är intresserad av hem, inredning, och matlagning, vilket hon gärna ägnar tid åt på sin fritid. Men att få tid till att umgås med sina nära och kära tycker hon är det allra bästa!

Yasmine

Auktoriserad hudterapeut

Yasmine jobbar som auktoriserad hudterapeut med CIDESCO-examen. Hon har bott i Spanien i ett års tid där hon jobbade i hotellbranschen, vilket gav henne stor erfarenhet av service, försäljning och såklart att prata spanska.

Hon älskar att laga mat, resa och umgås med sin familj och har även stor passion för hudvård och skönhet.